VACATURE:  Apotheekmedewerker
Functiesoort (Para-) Medisch ondersteunend
Type instelling Ziekenhuizen
Standplaats Drachten
Werkweek 36 u p/w
Werkelijk aantal uren 32 - 36 uur (88,89% - 100%)
Vereiste werkervaring n.v.t.
Vacature sinds 01-02-2010
Locatie
Inleiding Het betreft vooralsnog een tijdelijke vacature voor de duur van 1 jaar.

De apotheek is de centrale ziekenhuisapotheek voor ziekenhuis Nij Smellinghe, Zorggroep Zuid-Oost-Zorg, zorginstelling Talant Drachten, GGZ Drachten, Revalidatie Friesland Beetsterzwaag, verpleeghuis Parkhove Leeuwarden, verpleeghuis Berchhiem Bergum en Zorggroep Oude en Nieuwe Land Emmeloord en Urk. In de apotheek wordt de ziekenhuisfarmacie in de volle omvang uitgevoerd. In de apotheek werken 2 ziekenhuisapothekers, 1 projectapotheker, 21 apothekersassistenten, 1 administratief medewerker, 2 apotheekmedewerkers en 3 klinisch farmaceutisch analisten.
Functie-informatie Als apotheekmedewerker heb je een breed pakket van werkzaamheden, gericht op ondersteuning van het apotheekproces. Je hebt diverse taken m.b.t de Hyupshin-verpakkingsrobots. Je zorgt voor afwerking van steriele en niet-steriele voorraad productie. Je verricht magazijnwerkzaamheden zoals het uitpakken van goederen, het klaarzetten van bestellingen en het bezorgen van die bestellingen op de verpleegafdelingen. Het takenpakket omvat verder diverse huishoudelijke en administratieve werkzaamheden.
Functie-eisen Je past in ons profiel wanneer je beschikt over kennis op LBO/MBO niveau van Farmaceutisch vakman (Good Manufacturing Practice of Good Distribution Practice) of je bent bereid deze opleiding te volgen. Je kent bij voorkeur het productieproces en de apparatuur van de apotheek. Je kunt zelfstandig werken. Je bent nauwkeurig, kunt hygiŽnisch werken en hebt een goed gevoel voor apparatuur.
Arbeidsvoorwaarden Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats in FWG 25.
Meer informatie Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annemieke Miltenburg, hoofd apothekersassistent, tel.nr. 0512-588771.
Reageren Wanneer je aan bovenstaand profiel voldoet en je hebt belangstelling voor deze functie, dan kun je een brief met CV sturen naar de afdeling P&O, Postbus 20200 9200 DA DRACHTEN of personeelenorganisatie@nijsmellinghe.nl onder vermelding van vacaturenummer MH/02.009.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 februari 2010.

ORGANISATIE:  Ziekenhuis Nij Smellinghe
Adres
Compagnonsplein 1
9202 NN  Drachten
Telefoon
0512-588060

E-mail adres
p&o@nijsmellinghe.nl

Website
www.nijsmellinghe.nl


Omschrijving
Nij Smellinghe is een goed geoutilleerd regionaal ziekenhuis, met 339 bedden en uitgebreide klinische en poliklinisch voorzieningen waar de patiŽnt centraal staat. In de aantrekkelijke regio Zuid-Oost Friesland levert zij een hoge kwaliteit intra- en extramural gezondheidszorg voor alle specialismen. De dienstverlening is menselijk, vakbekwaam en doelgericht. Samenwerking met anderen is vanzelfsprekend. Nij Smellinghe is een dynamische organisatie waar veranderingen heel gewoon zijn.