VACATURE:  Thuishulp
Functiesoort Thuishulp / Alphahulp
Type instelling Thuiszorg
Standplaats Sneek
Werkweek 8-16 u p/w
Werkelijk aantal uren 1-20
Vereiste werkervaring n.v.t.
Vacature sinds 02-03-2011
Locatie diverse locaties in Zuidwest Friesland
Inleiding Voor de gemeente Gaasterlân-Sleat, en een deel van de gemeente Súdwest Fryslân, (voorheen regio’s Wymbritseradiel, Bolsward en Wűnseradiel) zijn wij op zoek naar THUISHULPEN
voor gemiddeld minimaal 1 uur tot maximaal 20 uur per week
Functie-informatie Uw werk bestaat uit het verzorgen van het huis, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, sanitair schoonmaken en bedden verschonen. Daarnaast draagt u zorg voor het wasgoed. Eventueel doet u boodschappen en indien nodig verzorgt u zowel de brood- als de warme maaltijd.
Daarnaast signaleert u eventuele veranderingen in de cliëntsituatie of zorgvraag en rapporteert dit aan de leidinggevende.
Functie-eisen Wij zoeken een collega die zelfstandig de werkzaamheden bij de cliënt kan verrichten. Daarnaast heeft u een klantvriendelijke houding. U bent oplettend en u heeft inlevingsvermogen. Daarnaast beschikt u over een gemotoriseerd vervoermiddel.
Arbeidsvoorwaarden Wij bieden een afwisselende, boeiende en zelfstandige functie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VVT. Uw salaris is overeenkomstig salarisschaal FWG 10., minimaal € 1.272,96 en maximaal 1.424,16 bruto per periode van 4 weken bij een 36-urige werkweek.

Meer informatie Informatie over de functie kunt u inwinnen bij de leidinggevende van de betreffende regio’s.
Regio Wymbritseradiel en gemeente Gaasterlân-Sleat: mevrouw F. Jaasma, tel.nr 0515 – 46 1393.
Regio Bolsward en Wűnseradiel: mevrouw
E. Jansma, tel.nr. 0515 – 46 1224.
Een uitgebreide functiebeschrijving kunt u opvragen bij de afdeling P&O, tel. (0515)
46 1106.
Reageren Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u tot 20 maart 2011 sturen aan:
Thuiszorg Zuidwest Friesland
t.a.v. de afdeling P&O
Postbus 267
8600 AG SNEEK
of mailen naar solliciteren@thuiszorgzwf.nl

ORGANISATIE:  Thuiszorg Zuidwest Friesland
Adres
Postbus 267
8600 AG   Sneek
Telefoon
0515-461106

E-mail adres
n.v.t.

Website
www.mijnantonius.nl


Omschrijving
Thuiszorg Zuidwest Friesland is een ondernemende organisatie op gebied van Zorg Thuis. Dagelijks dragen zo'n 1700 medewerkers bij aan het realiseren van de missie. Dit komt er in het kort op neer dat we ieder mens die daar voor kiest willen ondersteunen om zo lang en zo goed mogelijk thuis te blijven wonen. Samenhang tussen zorg, wonen en welzijn en behandeling is belangrijk om de missie te realiseren. Er wordt een breed en gevarieerd assortiment diensten georganiseerd en aan clienten aangeboden. Bij dit alles kiest Thuiszorg Zuidwest Friesland ervoor om de vraag en eigen regie van de client en ondernemerschap in de dienstverlening een centrale plaats te geven.

Samen met het Antonius Ziekenhuis maakt Thuiszorg Zuidwest Friesland deel uit van de Antonius Zorggroep. Deze is actief in Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder en op de waddeneilanden Vlieland en Terschelling.