VACATURE:  Thuishulp Sneek Noord-West
Functiesoort Thuishulp / Alphahulp
Type instelling Thuiszorg
Standplaats Sneek
Werkweek uren n.t.b.
Werkelijk aantal uren uren in overleg te bepalen
Vereiste werkervaring n.v.t.
Vacature sinds 11-05-2012
Locatie Sneek
Inleiding Voor de team Sneek Noord-West zijn wij op zoek naar medewerkers voor de functie van

Thuishulp

Het aantal contracturen wordt in onderling overleg bepaald.

Het betreft een vacature in verband met zwangerschapsverlof en een dienstverband voor (in eerste instantie) de duur van een half jaar.
Functie-informatie Uw werk bestaat uit het verzorgen van het huis, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, sanitair schoonmaken en bedden verschonen. Ook kunt u zorg dragen voor het wasgoed. Eventueel doet u boodschappen en indien nodig verzorgt u de maaltijd.
U stimuleert de zelfredzaamheid van de cliŽnt of houdt deze zoveel mogelijk op gelijk niveau.
Daarnaast signaleert u eventuele veranderingen in de cliŽntsituatie of zorgvraag en aan u aanspreekpunt of Eerst Verantwoordelijke.
Functie-eisen Wij zoeken collegaís die zelfstandig de werkzaamheden bij de cliŽnt kunnen verrichten. Daarnaast bent u flexibel en toont u een klantvriendelijke houding. U bent oplettend en heeft inlevingsvermogen. U kunt stimuleren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Arbeidsvoorwaarden Wij bieden een afwisselende, boeiende en zelfstandige functie. De salariŽring vindt plaats conform de CAO VVT, salarisschaal FWG 10.
Meer informatie Informatie kunt u inwinnen bij mevr. E. Jansma,
tel. 0515-461 224.
De functiebeschrijving kunt u opvragen bij afdeling P en O, tel. 0515-461 106.
Reageren U kunt uiterlijk tot 25 mei 2012 op deze vacature reageren via de website van Thuiszorg Zuidwest Friesland: www.thuiszorgzwf.nl

ORGANISATIE:  Thuiszorg Zuidwest Friesland
Adres
Postbus 267
8600 AG   Sneek
Telefoon
0515-461106

E-mail adres
n.v.t.

Website
www.mijnantonius.nl


Omschrijving
Thuiszorg Zuidwest Friesland is een ondernemende organisatie op gebied van Zorg Thuis. Dagelijks dragen zo'n 1700 medewerkers bij aan het realiseren van de missie. Dit komt er in het kort op neer dat we ieder mens die daar voor kiest willen ondersteunen om zo lang en zo goed mogelijk thuis te blijven wonen. Samenhang tussen zorg, wonen en welzijn en behandeling is belangrijk om de missie te realiseren. Er wordt een breed en gevarieerd assortiment diensten georganiseerd en aan clienten aangeboden. Bij dit alles kiest Thuiszorg Zuidwest Friesland ervoor om de vraag en eigen regie van de client en ondernemerschap in de dienstverlening een centrale plaats te geven.

Samen met het Antonius Ziekenhuis maakt Thuiszorg Zuidwest Friesland deel uit van de Antonius Zorggroep. Deze is actief in Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder en op de waddeneilanden Vlieland en Terschelling.