VACATURE:  Twee IC-CC verpleegkundigen
Functiesoort Verpleegkundige niveau 5
Type instelling Ziekenhuizen
Standplaats Drachten
Werkweek 36 u p/w
Werkelijk aantal uren 32-36 u p/week
Vereiste werkervaring min. 3 jaar
Vacature sinds 29-05-2013
Locatie Drachten
Inleiding Voor de afdeling Intensive Care en Coronary Care zijn we per direct op zoek naar twee enthousiaste IC-CC verpleegkundigen.
Functie-informatie De afdeling IC - CC/EHH is een gecombineerde afdeling en bestaat uit 6 bedden Intensive Care, 6 bedden Cardiac Care, 5 medium care en een Eerste Hart Hulp. Gezamenlijk ondersteunen en bewaken deze specialismen de vitale functies van de patiŽnt. Een belangrijk speerpunt op de modern ingerichte afdeling is het bieden van respectvolle zorg. Daarnaast staan effectiviteit en efficiŽntie hoog in het vaandel. Een cardioloog en een intensivist hebben de dagelijkse medische leiding over de afdeling. Het betrokken team bestaat verder uit meerdere gespecialiseerde verpleegkundigen.

Als IC-CC verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de intensieve en continue verpleegkundige en medische zorg, bewaking en behandeling van patiŽnten met (een verhoogde kans op) een tekort van ťťn of meerdere vitale functies. In afstemming met een multidisciplinair werkend team antwoord je snel en adequaat op de (medisch) acute en vaak complexe hulpvraag van de patiŽnten. Je stelt de patiŽnt centraal in je visie en neemt de aan jouw toegewezen aandachtsgebieden binnen de afdeling onder je hoede. Je participeert op veel gebieden actief mee in de verdere ontwikkeling van de Intensive Care.
Functie-eisen Wij zoeken jou wanneer je de opleiding Intensive Care en Cardiac Care hebt afgerond of, als je alleen in het bezit bent van het diploma Intensive Care, je bereid bent om de opleiding Cardiac Care te volgen. Je bent communicatief vaardig en in staat om samen met diverse disciplines goede zorg aan de patiŽnt te bieden. Als IC-CC verpleegkundige op een dynamische werkplek weet je snel te schakelen en is het voor jou geen probleem doortastend en flexibel te handelen. Je bent enthousiast en betrokken bij de patiŽnt.
Arbeidsvoorwaarden Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Je wordt, afhankelijk van relevante werkervaring, ingeschaald in FWG 55. Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd.
Meer informatie Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Terpstra, Hoofd IC-CC (tel. 0512-588501).
Reageren Enthousiast geworden na het zien van de vacature? Solliciteer dan door voor 21 juni 2013 een sollicitatiebrief met CV te mailen naar p&o@nijsmellinghe.nl, onder vermelding van vacaturenummer RC/05.093 of per post naar afdeling P&O, Postbus 20200, 9200 DA Drachten.

ORGANISATIE:  Ziekenhuis Nij Smellinghe
Adres
Compagnonsplein 1
9202 NN  Drachten
Telefoon
0512-588060

E-mail adres
p&o@nijsmellinghe.nl

Website
www.nijsmellinghe.nl


Omschrijving
Nij Smellinghe is een goed geoutilleerd regionaal ziekenhuis, met 339 bedden en uitgebreide klinische en poliklinisch voorzieningen waar de patiŽnt centraal staat. In de aantrekkelijke regio Zuid-Oost Friesland levert zij een hoge kwaliteit intra- en extramural gezondheidszorg voor alle specialismen. De dienstverlening is menselijk, vakbekwaam en doelgericht. Samenwerking met anderen is vanzelfsprekend. Nij Smellinghe is een dynamische organisatie waar veranderingen heel gewoon zijn.